Lütfen bekleyin..



Gazetemiz 6 yaşında

24 Aralık 2019, 12:31 - Okunma: 801

Batman Demokrat haber tarafsız, ilkeli ve objektif haber anlayışıyla yayın hayatında altıncı yılına girmenin mutluluğunu okurları ve Batman halkı ile paylaşıyor.23 Aralık 2013 yılında ilk sayısı ile sizlerle buluşan ve tarafsız gazetecilik anlayışından ödün vermeyen Batman Demokrat Haber 6’ıncı yaşına girdi.Basın yayın etiğine uygun bir anlayış

ile toplumun haber alma hakkına hizmet etmek için yola çıkan ve yayınlandığı günden beri toplumun yükselen sesi olmayı başaran gazetemiz 6'ıncı yaşına girmenin haklı gururunu yaşıyor.
GGC’NİN ÖDÜLÜNÜ ALDIK
Güncel haber ve yorumlarla vatandaşların doğru haber alması için sorumluluk üstlenen gazetemiz vatandaşların karşılaştığı sorun ve sıkıntıların giderilmesi için sütunlarını sonuna kadar açtı. Bu yıl içinde Güneydoğu Gazeteciler cemiyeti tarafından sayfa tasarım ödülü alan gazetemiz gün geçtikçe okur sayısını da artırmayı başardı.  
Bin 514’üncü sayıya ulaşan Batman Demokrat Haber altıncı yılında da doğru, tarafsız ve örnek gazetecilik anlayışı ile siz değerli Batman halkı ve okurları ile birlikte olmaya devam edecektir. “En büyük güç haktır” düsturuyla çıktığımız bu yolda gösterilen ilgi ve alakadan ötürü tüm Batman halkına ve okurlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=