Lütfen bekleyin..



Beşiri Belediyesi 5 yeni minibüsüne kavuştu

22 Aralık 2019, 17:39 - Okunma: 1481

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut’un büyük çabasıyla ilçeye kazandırılan 5 yeni minibüs faaliyete başladı. Batman Beşiri arasında yolcu taşımacılığı yapmak üzere hizmete alınan minibüsler kurban kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Araçların Beşiri’ye ulaşması nedeniyle Belediye önünde düzenlenen törene kalabalık bir topluluk katıldı.

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut burada yaptığı açıklamada “ Seçim sonrasında vatandaşlarımızla yaptığımız toplantılarda ilçenin birinci sorunu Beşiri Batman arası ulaştırmada yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda Belediye’nin kıt imkanlarına rağmen biriktirmiş olduğumuz bir miktar ödenek ile geri kalanını Özel bir bankadan kredi çekerek toplamda 1.085.000 TL’ye mal olan 5 adet minibüsü DMO’dan satın alarak halkımızın hizmetine soktuk. Tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İlçenin ihtiyacı olan ve Sürekli Dedaş’la problem yaşanan elektrik sorununun giderilmesi için Belediye’ye güneş enerji santrali kurulması yönünde büyük bir çaba içinde olduğumuzu belirtmek isterim. İnşallah yeni Yılda Beşiri ilçemizi güzel hizmetler bekliyor.” Dedi. 


BEŞİRİ’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ
Beşiri’de önemli hizmetlere imza atan Başkan Sait Karabulut ve ekibi tarafından Kobin, Milli egemenlik ve Behrem Yoğun mahallesinde caddelere 30 bin m2 parke taşı, 3 bin m ve 6000 metretül bordür taşı döşendi. 7 km stablize çalışması olurken, Asri mezarlıkta aydınlatma çalışması tamamlandı. İlçe taziyelerinde ikram edilen çay ve su ihtiyacı Belediye tarafından karşılanırken, Beşirispor’a nakdi yardım ve okulların bazı elzem ihtiyaçları karşılandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=