Lütfen bekleyin..



Akü hırsızları yakalandı

22 Aralık 2019, 17:38 - Okunma: 731

İlimizde son günlerde gerçekleşen (13) ayrı akü hırsızlığı olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çok yönlü ve titiz çalışmalar neticesinde, konu ile ilgili (6) şahıs yakalanmış olup; piyasa değeri 30.000 TL olan (19) adet akü ele geçirilmiştir. Ele geçirilen aküler sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili (2) şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

NARKOTİK EKİPLERİ UYUŞTURUCU YAKALADI 
Narkotik ekiplerince durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta, uyuşturucu arama köpeği Maya ile yapılan aramada aracın ön göğüs kısmına tepki vermesi sonucu aracın ön kısmında yapılan aramada 2 şeffaf poşet halinde toplam ağırlığı 1000 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan (2) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yine kent içinde bir mahallede bulunan işyerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı şeklindeki ihbar üzerine, işyerine yapılan operasyonda; işyerinde 134 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ayrıca işyerinde bulunan biri yaşı küçük olmak üzere (2) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=