Lütfen bekleyin..



Kent Konseyi 4 yıl aradan sonra yeniden toplandı

22 Aralık 2019, 17:18 - Okunma: 415

4 yıldır çalışmalarına ara verilen Batman Kent Konseyi, uzun bir aradan sonra Batman’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra dernek, oda, vakıf ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla toplandı.Batman Barosu konferans salonunda yapılan toplantıya, Batman Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri,

kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Batman’da faaliyet gösteren oda, dernek, vakıf, STK temsilcileri ile mahalle muhtarları katılım gösterdi. Batman Kent Konseyi toplantısında söz alan katılımcılar; uçak sefer sayıları, ulaşım sorunu, İluh Deresi, Batman Çayı Islah Projesi, eğitim, sağlık ve işsizlik olmak üzere birçok konuda kentin sorunlarını dile getirerek bu sorunların çözümü konusunda ortak hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.
SONRAKİ TOPLANTI 29 ARALIK’TA
184 üyesi bulunan Kent Konseyi, salt çoğunluk sağlanamadığı için, 1 başkan ve 2 üyeden oluşan divan kurulu seçimi, çalışma yönergesinin görüşülmesi ve oylanması, 1 başkan 2 üyeden oluşan tasnif kurulunun seçimi, kent konseyi başkanının seçimi, kent konseyi yürütme kurulu seçimi için 29 Aralık 2019 pazar günü saat 10.00’da Batman Barosu toplantı salonunda olağanüstü olarak tekrar toplanacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=