Lütfen bekleyin..



Enerji politikaları Batman’da masaya yatırıldı

19 Aralık 2019, 16:38 - Okunma: 1230

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Batman programı kapsamda beraberinde eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, LİMAK grup yönetim kurulu başkanı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir ve bazı Ak Parti milletvekilleriyle beraber Batman'ı ziyaret etti.Öncesinde TBMM eski Başkanı Kahraman Batman Valiliğine gelerek Vali Hulusi Şahin'le bir araya geldi.

 Vali Şahin ve kahraman karşılıklı olarak birbirlerine hediye takdim edip bir müddet sohbet ettiler.

BATMAN’A ÜST DÜZEY ZİYARET

Daha sonra Enerji Bakanı Dönmez, eski TBMM Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yüksek  İstişare Kurulu Üyesi Kahraman, Ak Parti Kayseri Milletvekili Emrah Karayel, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve TFF Başkanı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Birlik Vakfı Batman Şubesince Batman Üniversitesi Merkez Kampüsündeki ' Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi' isimli panele katıldılar.
Birlik vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün konuşmasından sonra Rektör Prof. Aydın Durmuş, Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Hulusi Şahin, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ve Enerji Bakanı Fatih Dönmez birer konuşma yaptılar. 
Güncel enerji politikaları ve doğu Akdeniz petrol arama çalışmalarının konuşulduğu panelde konuşan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz'de devam eden sondajı çalışmalarını detaylı şekilde anlattı. Batman ve bölgedeki Petrol çalışmalarına arama ve sondajlarada değinen Bakan Dönmez’in konuşmasıyla panel son buldu. 
Panel sonrasında TPAO’da inceleme yapan Bakan Fatih Dönmez ve beraberindeki heyet daha sonra Petform 11. arama üretim sektörü istişare toplantısına katıldılar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=