Lütfen bekleyin..



Koruculara hizmet içi eğitim semineri

19 Aralık 2019, 16:31 - Okunma: 513

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde görev yapan güvenlik korucularına yönelik Vatan ve Millet sevgisini, Milli değerlerimizi ve halkla ilişkileri pekiştirmek amacıyla hizmet içi eğitim düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerde konuşan Vali Şahin, “1984 yılından

beri kirli bir saldırıya maruz kalıyoruz. Hiçbir kutsalı olmayan, en büyük düşmanı Kürtler ve Müslümanlar olan, nefes alan her şeye karşı olan bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. Verdiğimiz mücadele hak ve hukuk mücadelesidir ve batıla karşı yapılan bir mücadeledir. Bu mücadelede korucularımız hakkın ve haklının, devletin, vatanın ve bayrağın tarafında yer aldılar. Yıllardır hiç yılmadan boyun eğmeden dimdik memleketin her köşesinde aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Bugünkü hizmet içi eğitimde sizin bu duygularınızı daha da sağlamlaştırmak, görev bilincinizi daha da geliştirmek ve yaptığınız bu kutlu hizmet sırasında size yardımcı olacak manevi doneleri sizinle buluşturmak hedefleniyor. Emeği geçenleri kutluyorum”  dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=