Lütfen bekleyin..



Antalya Batmanlılar derneği kuruldu

18 Aralık 2019, 15:49 - Okunma: 1614

Batman dışında yaşayan hemşehrilerimizin dernekleşme çalışmaları sürüyor. Ankara ve İstanbul’dan sonra çok sayıda Batmanlının yaşadığı Antalya’da da Batmanlılar Derneği kuruldu. Antalya’da 37 bin Batmanlı seçmenin olduğunu açıklayan dernek yöneticileri ilk etapta 865 üyeye ulaştıklarını açıkladılar. Antalya’da yaşayan Batmanlı hemşehrilerimizi bir araya getirmek için kurulan

dernekte önceki gün olağan kongrede yapıldı. 
ANTALYA’DA BATMANLILAR DAYANIŞMASI


1. olağan üstü kurul seçimi geçen hafta yoğun bir ilgiyle yapıldı. Dernek başkanlığına Necat Pekince getirilirken, başkan yardımcılığına Emin Ekinci, Hayri Türkay ve Genel Sekreter olarak A.Hakim Ucan görevlendirildi. Yönetim kurulunda Batmanın sevilen ses sanatçısı sunucu Celal Yılmaz’da yer aldı. 
Antalya Batmanlılar derneği Başkanı Necat Pekince yaptığı açıklamada “ Bu kuruluş aşamasında Antalya’da yaşayan güney Doğulu ve Doğulu hemşerilerimizle mahalle mahalle kahvelerde toplantılar düzenledik. Antalya’da yaşayan 37.000 bin seçmenimiz bulunmaktadır. hedefimiz 10.000 seçmenimize ulaşıp üye yapmaktır. Dernek olarak olmazsa olmazlarımızın başında eğitime öncelik vermektir.  Maddi manevi ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs yardımında bulunmak onlara köprü olmak için çalışacağız. Yardımlaşma adına iş sahibi hemşehrilerimize ulaşıp bir köprü olmak adına muhtaç sahiplerine ulaşarak dayanışmayı perçinleştirmek adına sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Antalya’da ulaşabildiğimiz tüm resmi kurumlarla insanlık adına tüm faaliyetlerde bulunmak her kesimdeki insanlarımıza köprü olmak istiyoruz. Şu ana kadar 125 taziye ziyaretinde bulunduk.150 ye yakın düğünlerde yeni evlenen çiftlerimizle birlikte olduk. Öğrencilerimize burs sağlamaya çalışıyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=