Lütfen bekleyin..



Yerel basının sorunları masaya yatırıldı

17 Aralık 2019, 17:34 - Okunma: 594

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da bulunan yerel gazete, radyo ve TV yöneticileriyle bir araya gelerek yerel medyanın sorunlarını görüştü.EŞ BAŞKANLAR SORUNLARA DUYARLIBatman basınının sorunlarının ele alındığı toplantıya Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz,

 Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Astan, Nevzat Nemcik, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nihat Ekinci, radyo ve TV ile Batman’da günlük ve haftalık olarak yayın yapan yerel gazete yöneticileri katıldı. 
Batman Belediyesi olarak yerel basının sorunları ve yerel yönetimden beklentilerini almak istediklerini belirten Belediye Eş Başkanları, basın mensuplarının istek, öneri ve beklentilerini dinleyerek not aldılar. Ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da basının zorluklarla mücadele ettiğini belirten Eş Başkanlar halkın kulağı ve dili olan basının bu zorlukları aşması için yerel yönetim olarak imkânlar ölçüsünde katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. 
Batman basınının Türkiye’de kent bazında en güçlü basın olduğunu ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, basın mensuplarının karşılaştıkları sorunlarını en aza indirebilmek için müşterek çalışma içerisinde bulunacaklarını ifade etti.   
Batman’ın 5 yıl sonra farklı bir görünüme kavuşmasını hedeflediklerini belirten Eş Başkanlar: “Eşitlik ve adaletten ayrılmayarak halkımızın tamamına hizmet vermeye devam edeceğiz. Şeffaf davranarak yaptığımızı her işin hesabını halkımıza vereceğiz. Hatalarımız veya eksikliklerimiz olursa bizi eleştirmekten ve uyarmaktan çekinmeyin. Beş yıl sonrasında bu görevden ayrıldığımızda halkımızın bizden memnun kalmasını istiyoruz. Bu azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=