Lütfen bekleyin..



Disamar 6. kuruluş yıldönümünü kutladı

15 Aralık 2019, 18:32 - Okunma: 862

Batman’ın sevilen ve başarılı iş adamlarından Abdülaziz Baktaş tarafından Batman Bölge hastanesi yanında hizmete veren Disamar alışveriş merkezi 6. kuruluş yıldönümünü sürpriz indirimler ve kampanyalarla kutladı. 1 TL’DEN SATIŞA ÇIKAN ÜRÜNLER KAPIŞILDIHafta sonu yapılan kutlamalarda davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bir çok üründe maliyetine satış imkanı sağlayan Disamar’da satışa 1 TL’den çıkarılan ürünler ise müşteriler tarafından kapışıldı. Disamar’da 6’lı su bardağı, 100’lü ıslak mendil, 1 lt meyve suyu, 2’li yağdanlık ve 3’lü sihirli sünger ilk 3 güne özel satışa çıkarıldı. 
Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar Disamar’ın 6. kuruluş yıldönümü etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Gece geç saatlere kadar devam eden etkinlikte vatandaşlar uygun fiyatlarla alışveriş imkanı buldu. Gün boyunca müşterilere meşrubat, Baklava ve pasta kek, ikramı yapıldı. 
Batman’da AVM marketçilik sektörünün başarılı ismi olan İş adamı Abdülaziz Baktaş 6. kurulu yıldönümleri nedeniyle gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. İş adamı Baktaş gazetemize yaptığı açıklamada “ Disamar olarak 6. yılımızı kutluyoruz. Binlerce üründe ciddi bir indirim yaptık. Bir çok ürünümüzü toptan fiyatına satışa sunduk. 22 aralık tarihine kadar kampanyamız ve vizyon fiyatlarımız devam edecek. Hal fiyatına sebze meyve satışımız olacak. Kaliteli ürünleri uygun fiyatla hemşehrilerimizle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu indirim kampanyalarımız devam edecek. Bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Müşterilerimize teşekkür ederiz. Yerel AVM’lerine sahip çıkan Batman halkına teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=