Lütfen bekleyin..



Öğrenci Abonman Kart 40 TL

13 Aralık 2019, 14:39 - Okunma: 2619

Her platformda öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye toplu taşıma araçlarında geçerli olacak olan ve öğrencilere ulaşımda büyük avantaj sağlayan yeni yıl müjdesini verdi. Belediye Meclisini aldığı kararla Dicle Kart bayilerinde 40 TL karşılığında aylık aboneliğini yapan

öğrencilerin ay boyunca belediyenin toplu taşıma araçlarından sınırsız faydalanacağını belirten Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Batman genelinde bulunan ailelerimizin ekonomik durumunu göz önüne alarak öğrencilerimizin okullarına gidip gelmelerinde sorun yaşamaması için böyle bir karar aldık. Bunun için İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı Dicle Kart birimi ile Batman kent merkezinde bulunan Dicle kart dolum büfelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Uygulama için yılbaşını bekliyoruz” ifadelerinde bulundu. Yapılan uygulama ile öğrencilere tüm otobüslerden günün her saatinde sınırsız inip binebileceği gibi öğrenci abonman kart ile toplamda 40 TL ödeyerek ulaşımda büyük avantaj sağlamış olacak. Bu arada Batman Belediyesi almış olduğu meclis kararıyla 2019 yılındaki belediye toplu taşıma araçlarındaki ücretlendirme tarifesinde herhangi bir değişikliğe gitmeyerek 2020 yılında da öğrencilere 1,25 TL, Sivil vatandaşlara ise 1,50 TL ile ulaşım hizmeti vermeye devam edecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=