Lütfen bekleyin..



Çelik; “Petrolspor’u güzel günler bekliyor”

10 Aralık 2019, 12:16 - Okunma: 725

Petrolspor basın sözcüsü İş adamı Emin Çelik Muğla deplasmanında alınan galibiyetin dönüm noktası olduğunu belirterek takımın toparlayıcısı ve başarı sürecinin mimarı olan Vali Hulusi Şahin’e tüm Batmanlılar adına teşekkür ederek galibiyeti ona ve Batman halkına armağan ettiklerini belirtti.

YOZGATSPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI
Batman’ın sevilen simalarından olan ve kente kazandırdığı önemli yatırımlarla tanınan iş adamı Emin Çelik’in Petrospor yönetim kurulunda yer alması tüm spor camiası tarafından memnuniyetle karşılandı. Batman’ın değerli iş adamlarıyla bu zorlu süreçte Petrolspor’un yanında yer alan ve görevi hiç tereddüt etmeden kabul eden Çelik Petrolspor’u bu zor zamanda yalnız bırakmamak için tüm Batmanlılarla ve spor kamuoyuyla birlikte ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirtti. 
Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik gazetemize yaptığı açıklamada “Maddi manevi toparlayıcı sürecin mimarı vali bey’e bu maçı armağan ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan petrol spor a gönül vermiş Batmanlılara, taraftarımıza, İzmir taraftar grubunuza takımımızı misafir eden Kıyanç ailesine çok teşekkür ediyoruz. Büyük emek sarf edip 3 puanla dönen futbolcularımızı da tebrik ediyoruz. Şimdiden önümüzdeki maça odaklanıp tüm taraftar ve sporseverlerin desteklerini bekliyoruz. Herkesi bu hafta oynanacak Yozgatspor maçına davet ediyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=