Lütfen bekleyin..



İş adamı Müjdeci ve Akar yüzlerce Batman’lıyı fuar alanına taşıdı

10 Aralık 2019, 12:13 - Okunma: 1964

Batman’n sevilen ailelerinden olan ve İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz iş adamı İlhan Müjdeci ve Hüseyin Akar 4 gün süren Batman tanıtım günlerini bir an olsun bile yalnız bırakmadılar. Bir dönem İstanbul BADER başkanlığı da yapan iş adamı İlhan Müjdeci ile İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Hüseyin Akar Yenikapıda düzenlenen tanıtım günlerinde bir çok Batmanlıyı

fuar alanına davet ettiler. İstanbul Batmanlılar derneği başkanlığını daha önceden yapan ve STK’larla yakın diyaloğu olan İlhan Müjdeci dostları ve yakınları aracılığıyla bir çok vatandaşı Fuar alanına taşıdı. Bir dönem Akparti Bahçelievler Başkan yardımcısı ve ilçe belediye meclis üyesi olan İş adamı İlhan Müjdeci İstanbul’da Batman’la ilgili düzenlenen etkinliklerde adeta başrol oynuyor. Batmanlıları İstanbul’da ağırlamaktan son derece keyif aldıklarını belirten Müjdeci bu anlamlı etkinlik nedeniyle il yöneticilerini kutladı.   
Batmanlı İş adamı Hüseyin Akar ise 20 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşıyor. İstanbul’da büyük yatırımları olan Hüseyin Akar geçen dönemde Akparti Üsküdar ilçe teşkilatında yönetici olarak görev yapmıştı. Batmanlı hemşehrileriyle yakından ilgilenen Akar Batman’ın tanıtılması için düzenlenen bu etkinlikte emeği geçen tüm il yöneticilerine teşekkür etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=