Lütfen bekleyin..



İBDF basın mensuplarıyla bir araya geldi

10 Aralık 2019, 12:08 - Okunma: 500

İstanbul Batman Dernekler Federasyon'u Batman Basını ile bir araya gelerek, kuruluş, gerekçe, amaç ve projelerini açıkladı. Toplantı da söz olan, İstanbul Batman Dernekler Federasyon'unun Kurucu Başkanı Recep Taşkıran, amaçlarının Batman ve Batmanlılar olacağını, çalışmalarında ana temalarının Batmanlılar arasında ki dayanışmayı yükseltmek, Yardımlaşmayı artırmak olacaktır diye konuştu.

 Taşkıran: 3 yıllık Batman Beşiri (Kubîn) Derneğinde ki Başkanlığı süresinde, ihtiyaç sahibi ailelere, yardımda, okuyan öğrencilerimize burs, gençlerimizin her türlü kötü alışkanlarından korumak ve topluma kazandırma adına çalışmalar yürütüp, çeşitli kötü alışkanlıklara bulaşmış, gençlerimize de ulaşarak, onları yeniden topluma faydalı olmalarını sağlama amaçlı işler yapmaya gayret ettiklerini ve büyük oranda başarılı olduklarını söyleyerek, bu akışta ki çalışmalarımıza bundan böyle İstanbul Batman Dernekler Federasyon'un çatısı altında devam edeceklerini belirterek, Yapılan basın toplantılarına kendilerini yalnız bırakmayan Batman Basınına teşekkür etti. Ayrıca bu Federasyon'un kurulmasında emeği geçen ve dahil olan bütün Dernek Başkanlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=