Lütfen bekleyin..



KALİTELİ HİZMET İÇİN SU BORÇLARIMIZI ÖDEYELİM

08 Aralık 2019, 14:23 - Okunma: 567

Hızla gelişmekte olan Batman’ın altyapı ihtiyaçlarının giderilmesi için aralıksız çalışılması gerektiğini belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz vatandaşlardan biriken su borçlarını ödemeleri talebinde bulundu.Gerek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum gerekse bölge belediyelerinin öznel şartları nedeniyle ekonomik sıkıntı çektiklerini belirten Belediye Eş Başkanları

 olumsuzluklar karşısında yılmadan hizmet edeceklerini belirtti.Altyapı konusunda sıkıntıya düşmemek için halktan duyarlılık beklediklerini belirten Eş Başkanlar; “ Belediyenin durumu herkesin malumudur. Ancak bu durum bizleri yıldıramaz. Elimizdeki imkanları kullanarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu çalışmaları yürütürken halkımızdan da ilgi ve duyarlılık bekliyoruz. Vatandaşlarımızın önceki dönemlerden kalan 20 milyon bu dönemden de kalan yaklaşık 12 milyon liralık bir su borcu bulunmaktadır. Vatandaşları su borcu faizinden etkilenmemeleri için Belediye Meclisimizin kararı ile bir kampanya başlatılmıştır. 31 Aralık 2019 tarihine kadar sürecek olan bu faiz indiriminden halkımızın yararlanmasını istiyoruz. Bu sayede yapılacak ödemelerden elde edilecek para ile yatırım yapma şansımız da artacaktır. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğümüze su abone sayımız Aralık 2019 itibariyle 117 bin 330’dur. Vatandaşlarımızın belediyemize yaklaşık 32 Milyon TL su borcu bulunmaktadır.” açıklamasında bulundular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=