Lütfen bekleyin..



REAL KONAK HOTEL BATMAN’I TÜRK TURİZMİNE TANITTI

08 Aralık 2019, 14:21 - Okunma: 700

Dünya turizm sektörünün buluştuğu ve bu yıl 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen 13. Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, kapılarını uluslararası turizm profesyonellerine açtı.Turizm sektörünün tüm kollarının Fuar izmir’de bir araya geldiği fuara Batman Real Konak Hotel Müdürü Hüseyin Aslan katılarak Batman’ı Türk turizmine tanıttı.

Genel Müdür Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada; Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan İzmir Travel Turkey fuarında yer almak ve Batman’ı Türk turizmine tanıtmak son derece önemlidir. Ülkelerin ve şehirlerin her yönüyle tanıtıldığı fuarda aynı zamanda uluslararası turizm şirketleri de bulunuyor. Türkiye’nin en büyük turizm fuarında Güneydoğu’nun tarihi kenti Batman’dan tek otel olarak yer almak ve şehrimizin tarihi ve kültürel yönlerini Türk turizmine tanıtmak bizim için gurur vericidir’’ dedi.

Turizm Otel Yöneticileri Derneği ( TUROYD) Başkanı Ali Can Aksu’ya Aslan’a turizm sözü…

Turoyd Başkanı Ali Can Aksu yaptığı açıklamada ; ‘’Hüseyin Aslan Batman turizminin gelişmesi için çabaladığı gayreti ve azmi gördükçe bizi gururlandırıyor. Batman ve bölge turizminin gelişmesi konusunda Turizm Otelciler Yöneticileri Derneği olarak elimizden gelen bütün desteği sağlarız. Bizim aramızda şu anda dünya mutfaklarını yöneten çok ciddi yiyecek ve içecek direktörleri arkadaşlarımız var hep beraber bununla ilgili çalışmalar yaparız. Gastronomiyi çok önemsiyoruz ve bu bölgenin kalkınması için çok çok önemlidir.’’ dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=