Lütfen bekleyin..



Sağlık yatırımları tüm hızıyla devam ediyor

06 Aralık 2019, 13:53 - Okunma: 695

İlimiz merkezde ve nüfus bakımından en kalabalık olan ilçe olan Kozluk ilçesinde vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanabilmesi için Özel İdaresi tarafından İl Sağlık Müdürlüğü ile koordine bir şekilde Sağlık yatırımları yapılıyor.İl Özel İdaresi tarafından sağlık yatırımları ile ilgili yaptığı açıklama şöyle “Bu kapsamda; ilimiz merkezde yeni

Otogarın yan tarafında 5 katlı ve 2 katlı, 2 blok  halinde 5 poliklinik kapasiteli ve toplam nitelikli oda sayısı 91 adet olacak şekilde; “Batman Merkez Toplum Ruh Sağlığı Merkezi + Toplum Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binası” inşaatı yapım işi halen devam etmektedir. İşin % 95’i tamamlanmış olup, Ocak 2020 tarih itibari ile hizmete girmesi planlanmıştır.
KOZLUK’TA SAĞLIK HİZMETLERİ OCAK 2020’DA AÇILACAK
İlimiz merkez Tilmerç Mahallesinde 5 katlı ve 2 katlı, 2 blok  halinde 6 poliklinik kapasiteli ve toplam nitelikli oda sayısı 71 adet olacak şekilde; “22 Nolu  Sağlıklı Yaşam Merkezi + Aile Sağlığı Merkezi +112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (6 AHB)” inşaatı yapım işi halen devam etmektedir. İşin yüzde 85’i tamamlanmış olup, Şubat 2020 tarihi itibariyle bitirilmesi planlanmıştır. Ayrıca ilimize bağlı Kozluk ilçe merkezinde yukarı güneşli mahallesinde 2 blok halinde 3’er katlı 7 poliklinik kapasiteli ve toplam nitelikli oda sayısı 104 adet olacak şekilde; “Batman Kozluk Yukarı Güneşli Mahallesi İlçe Sağlık Müdürlüğü + Sağlıklı Yaşam Merkezi + Aile Sağlığı Merkezi (6 AHB) + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” inşaatı  yapım işi devam etmektedir. İşin yüzde 80’i tamamlanmış olup,  şubat 2020 tarih itibariyle hizmete girmesi planlanmıştır” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=