Lütfen bekleyin..



Yaşam hastanesi engelli çalışanlarını unutmadı

04 Aralık 2019, 17:25 - Okunma: 1089

Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, hastanede görevli olan engelli personelin ‘3 Aralık Dünya Engelliler Gününü’ unutmadı.Özel Yaşam Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde hastanede çalışan engelli personelle bir araya gelerek ödüllendirdi. Bünyesinde çalıştırdığı

 engelli personeliyle her sene bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Batman Özel Yaşam Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde de hastanede çalışan engelli personelle bir araya geldi. 

Personelleriyle pasta kesen Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Hastane Müdürü Burhan Dinç ve Başhekim Cevzet Demirdağ, 3 Aralık’ı kutladı. Her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç: “Engelli çalışanlarımız ve hastalarımız için her zaman elimizden geleni yapacağız ve yanlarında duracağız. Engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil yılın 365 günü hatırlamamız ve anlamamız gerekir. Hastane olarak engelli vatandaşlara her zaman öncelik tanıyoruz. Günleri nedeniyle hastanemizde çalışan engellileri unutmayarak ödüllendirdik. Tüm engelli kardeşlerimize sağlık, mutluluk ve güzel günler diliyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=