Lütfen bekleyin..



KALDIRIMLARI İŞGAL EDEN BÜFELERE İZİN YOK

04 Aralık 2019, 17:08 - Okunma: 470

Batman Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılarla mücadele çalışmaları kapsamında kaldırımları işgal ederek vatandaşların yaya yolunu kapatan 5 ruhsatsız yapıyı yıktı.Farklı mahallelerde yapılan denetimlerde daha önce boşaltılıp kaldırılması yönünde yapılan tebligata rağmen kaçak işyerlerini kaldırmayanlara belediye ekipleri müdahale etti.

Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı karşısında bulunan Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun önünde kaçak bir şekilde inşa edilerek ambulans ve hastaların giriş çıkışını engelleyen büfeler Belediye ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkılarak ortadan kaldırıldı.

Kaçak büfelerin yakımı sırasında Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.Batman İl Sağlık Müdürlüğünün resmi yazısına istinaden gerçekleşen yıkım çalışmalarında, çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, kaçak büfeleri boşaltarak iş makineleri eşliğinde yıkımı gerçekleştirdi.

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kamusal alanların izinsiz, ruhsatsız kullanılmasına ve yer işgallerine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek : “Halkımızın huzur ve refahı, rahatlıkla kaldırımlarda yürüyebilmeleri ve herhangi bir engelle karşılaşmamaları için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Elimizi taşın altına koyduk. Kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz. Halkımızdan da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=