Lütfen bekleyin..



ÇELİK, İLUH DERESİNİ MECLİSE TAŞIDI

03 Aralık 2019, 15:30 - Okunma: 385

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, kentin kanayan yarası haline gelen İluh deresi sorununu meclise taşıdı. Batman’ın gönüllü vekili olan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, İl Başkanı Kısmet Çelik’in kendisine verdiği İluh deresi raporunu mecliste söz alarak gündeme getirdi. Batman vekili gibi kentin sorunlarını Meclise ve ilgili mercilere

aktardığını belirten İl Başkanı Kısmet Çelik, halkın talebi ve desteği sayesinde ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik; “Parti olarak her gittiğimiz yerde bize iletilen sorunları rapor haline getirip İYİ vekillerimiz aracılığıyla Meclise taşıyoruz. İluh derisi ile startı verdik. Sırada Tıp Fakültesi, uyuşturucu ile mücadele, işsizlik. Kentsel dönüşüm ve bunun gibi bir dizi sorun var. İYİ Parti olarak davamız ve yolumuz hakka ve halkamıza hizmet etmektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu. Başkan Çelik ayrıca 2020 yatırım programından çıkarılan Yeni Devlet Hastanesinin tekrar programa alması için Eskişehir Milletvekili Dr. Aslan Kabukçuoğlu’nun,  Sağlık Bakanlığından tekrar talepte bulunduğunu da sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=