Lütfen bekleyin..



‘Güvenli ve huzurlu bir Batman en büyük hedefimizdir’

03 Aralık 2019, 16:05 - Okunma: 696

Vali Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti. Kaymakamlık bahçesinde ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin; muhtarlar toplantısına ve şehitliğin açılışına katıldı, ardından ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MUHTARLARLA TOPLANTI YAPILDI
Kozluk ilçesi "Muhtarlar Toplantısı" Vali Şahin başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, ilçe kamu kurum yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Vali Şahin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilçeye bağlı mahalle ve köylerin; yol, altyapı, içme suyu, elektrik, sağlık ve eğitim gibi sorunları ele alındı. 


‘2019 YILINI VERİMLİ GEÇİRDİK’
Batman’ın 2019 yılında yatırım konusunda bir sıkıntı yaşamadığını ifade eden Vali Şahin, “Bunun temel sebebi yoğun gayretler sonucu çeşitli kaynakları harekete geçirmemizdir. Geçen yıl Kozluk ve Sason bölgelerinde yağmurların yol açtığı zarar ve ziyan nedeniyle Cumhurbaşkanlığımız ve Maliye Bakanlığımızdan ciddi afet desteği aldık. Bu kaynak da yatırım anlamında bize kolaylık sağladı. Bu nedenle sağlık, altyapı ve eğitim alanında 2019 yılını verimli geçirdik. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Spor Toto’dan 20 milyon liraya yakın yatırım aldık. Bu yatırımlar kapsamında Kozluk ilçesine yüzme havuzu ve tam teşekküllü bir adet sentetik futbol sahası yapılacak. Bu kaynakların harekete geçirilmesinde emeği geçenlere başta Milletvekilimiz, İl Başkanımız olmak üzere teşekkür ediyorum.” dedi. 
‘SON YILLARDA HUZUR ANLAMINDA ÇOK İYİ DURUMDAYIZ’
Kozluk, güvenlik anlamında ne kadar istikrarlı olursa; yatırım, ticaret, turizm gibi hizmetlerin de o kadar artacağını ifade eden Vali Şahin, “Son yıllarda huzur anlamında çok iyi durumdayız, daha da iyi olacağız. Bu konuda yoğun çaba sarf ediyoruz. Geyikli köyü Kartepe noktasına kulekol yapacağız. Bekirhan karakolunu yıkıp yeniden yapacağız. Ayrıca güvenlik yolu kapsamında Gümüşörgü civarındaki bağlantı yollarını yapacağız. Daha güvenli ve huzurlu bir Batman en büyük hedefimizdir. Artık Türkiye’nin gündeminden terörü çıkartmak istiyoruz. Batman’ın gündeminden çıktı, çıkıyor. Artık hepimiz işimize ve ekmeğimize bakacağız. Çocuklarımızın istikbali için hep beraber çalışacağız.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=