Lütfen bekleyin..



Petrolsporlu Atletlerden, tarihi başarı

03 Aralık 2019, 15:58 - Okunma: 420

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun geniş katılımlı altyapı yarışması Bölgesel Kros Ligi’nin final müsabakaları, Sakarya Kentpark’ta gerçekleştirildi.Batman Petrolspor Atletizm Takımı sporcuları tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye’nin her bölgesinden gelen 57 takımdan toplam

269 atletin yarıştığı Bölgesel Kros Ligi finalleri heyecanı sonucunda Yıldız Erkeklerde 14 puan toplayan Batman Petrolspor’lu atletler takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. En yakın rakibine 20 puan fark atarak açık ara Türkiye şampiyonluğu elde eden atletler kupa töreninde alkışlandı. Petrolspor 14 puanla Türkiye şampiyonu olurken, Ankara Büyükşehir Belediyesi Egospor 34 puanla 2 ve Hatay Büyükşehir Belediyespor kulübü 42 puanla 3 oldu. 
EYÜP ORAN TÜRKİYE 3 OLDU
Batman Petrolspor Atletizm Takımı sporcusu Eyüp Oran Sakarya ilinde gerçekleştiren Turkcell Bölgesel Kros ligi finali 3 km’lik parkuru 9 dakika 11 saniye ile koşarak Türkiye 3 olarak büyük bir başarıya imza attı. Zorlu bir parkuru rakiplerinin hemen arkasında 3 olarak bitiren Eyüp Oran’ın sevinci görülmeye değerdi. 
DEMİR ‘EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM’
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, kulübün Türkiye şampiyonu olmasından dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutladığını belirtti. Demir yaptığı açıklamada “Uzun yıllar önce altyapısı oluşturulan ve ilimiz ile ilçelerden yapılan elemeler sonunda takıma kazandırılan sporcular iyi bir eğitim sonrası üst üste başarı gösterdiler. Balkan, Avrupa, Dünya şampiyonlukların yanı sıra artık liglerde bile büyük kulüpleri geride bırakarak lig şampiyonluklarının gelmesi altyapımızda iyi bir eğitimin verildiğinin göstergesidir. Bu çerçevede başta ekip arkadaşlarımız olan yönetim kurulumuza, çok büyük bir başarıya imza atan sporcularımıza ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=