Lütfen bekleyin..



Yılın başarılı gazeteciler yarışmasında son gün 20 Aralık

27 Kasım 2019, 15:00 - Okunma: 449

Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti (B-MGYC), "1. Başarı Ödülleri Yarışması" için 20 Aralık 2019 son başvuru tarihi olarak belirlendi.Batman il ve ilçelerini kapsayan B-MGYC’nin 1. Başarı Ödülleri Yarışması’na başvurular 20 Aralık’ta sona erecek,

 sonuçlar ise 10 Ocak 2020 Çalışan Gazeteciler Günü'nde açıklanarak dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek. En İyi Haber, En İyi Fotoğraf, En İyi Röportaj, En İyi Spor ve En İyi Televizyon Haberi olmak üzere 5 dalda düzenlenecek yarışmaya katılım için adaylar, yarışmaya katılacağı eserin daha önce yayımlanmamış bir örneğini, Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'nin [email protected] e-posta adresine mail yolu ile göndererek başvuru yapacak. Eserin 2’şer adet örneğini (fotokopi ya da flash bellek ile), özgeçmişini, hangi dalda yarışmaya katıldığı bilgisini, yarışmaya katıldığı eserin öyküsünü içeren dosyayı Bahçelievler Mahallesi 1601 Sokak No:4 (Medya Gazetesi) adresine elden veya posta yolu ile göndererek başvuru tamamlanacak. Yarışmada her kategorinin başarılı gazetecileri ödüllendirilecek. B-MGYC'nin, ilkini düzenleyeceği yarışmayı geleneksel hale getireceklerini belirten B-MGYC Genel Başkanı Ercan Arslan, kentte, ekonomik ve sosyal anlamda zor şartlar altında çalışan gazetecileri motive etmeyi ve bununla beraber başarıyı da özendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=