Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Uyuşturucuyla başarılı mücadeleye başarı belgesi

27 Kasım 2019, 15:23 - Okunma: 655

Kozluk İlçe Kaymakamı Osman Bilici, bu başarılı operasyonlarda görev alan 10 emniyet personelini makamında kabul ederek “Başarı Belgesi” ile taltif etti.Uyuşturucunun aklı ve iradeyi çalıştıramaz hale getirdiğini ve toplumu derinden etkileyen bir sorun ve ülkemizin kanayan yarası

 olduğunun altını çizen Kaymakam Bilici; umut bağladığımız gençlerimizin müptelası oldukları uyuşturucu veya uyarı maddeden kurtarmak için gece-gündüz demeden çalışarak alanı boş bırakmamamız gerektiğini ifade etti. Konuşmanın ardından Kaymakam Bilici, başarılı çalışmalarından dolayı emniyet personellerini tebrik ederek başarı belgelerini takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
SON 2 YILDA 17 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Böylelikle son 2 yılda yapılan operasyon ve çalışmalar sonucunda; 17 kilo 793 gram esrar, 25 adet uyuşturucu hap (extacy), 131 gram metamfetamin ve 3543 kök hint keneviri ele geçirilmiştir. Son 2 yılda yapılan 24 operasyon ve çalışma sonucunda ele geçirilen uyuşturucu veya uyarıcı madde ile bağlantılı; 112 kişi gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiş gözaltına alınanlardan 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=