Lütfen bekleyin..



Özdemir ‘Her sorununuzda beni arayın’

26 Kasım 2019, 14:33 - Okunma: 877

Akparti Kozluk ilçe danışma kuruluna katılan kentin iktidardaki tek vekili olan Ziver Özdemir Telefonlarının 24 saat vatandaşın sorunu için açık olduğunu belirterek sorunu olan vatandaşın hiç çekinmeden kendisine cep telefonuyla ulaşabileceği mesajını verdi. Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir , İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer katıldı

Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Özdemir, AK Parti’nin millete sadece hizmet verdiğini belirterek, Türkiye’nin sağlık ve ulaşımda çağ atladığını söyledi. AK Parti öncesi Kozluk’ta  ameliyat yapabilmenin dahi mümkün olmadığını hatırlatan Özdemir, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle sağlıkta büyük bir dönüşümün yaşandığını ifade etti. 


‘HER SORUNUNUZDA BENİ ARAYIN’
Batman halkından  her sorunlarında kendisini cep telefonlarından rahatlıkla aramalarını isteyen Özdemir, “Benim telefonum 24 saat açıktır. Eğer o anda cevap veremiyorsam muhakkak geri dönerim. Hiç çekinmeden en ufacık bir derdiniz dahi olsa beni arayabilirsiniz, Sorun ve taleplerinizi iletebilirsiniz.” diye konuştu.
‘VATANDAŞ NE İSTİYORSA ONU YAPMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ’
Özdemir, “Şuan da sadece Kozluk değil tüm ilçelerimiz de 5 yıldızlı otel kalitesinde, teknik olarak Avrupa’yı sollayacak hastanelerimiz var. Ulaşımda ise bugün Kozluk’ta  yolu asfalt olmayan tek bir yer yok. İmkanlar ölçüsünde vatandaşlarımız ne istiyorsa onu yapma çabası içerisindeyiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=