Lütfen bekleyin..



MİKAİL ASLAN SEVENLERİYLE BULUŞTU

26 Kasım 2019, 12:19 - Okunma: 667

Batman Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği programlarına Mikaîl Aslan’ın sahne aldığı konserle devam etti.Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, pazar günü hazırladığı konserle Mikaîl Aslan’ı sevenleriyle buluşturdu.Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir,

Belediye Başkan Yardımcıları, HDP il ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve salonu dolduran Mikail Aslan’ın sevenleri büyük ilgi gösterdi.

Belediye Eş Başkanı Dr. Demir, protokol koltukları yerine sahne yanında gençlerin arasına oturarak izlediği konserde, zaman zaman şarkılara eşlik etti.

Ses sanatçısı Aslan, kendine has yorumuyla seslendirdiği eserlerle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken salonu dolduran seyirciler de şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek gecenin tadını çıkardı.

Konser sonrası konuşan Belediye Eş Başkanı Dr. Demir, Mikaîl Aslan’ı Batman’ın fahri hemşehrisi olmasını arzu ettiklerini ifade ederek: “Mikaîl Aslan bundan böyle Batmanlıların fahri hemşehrisidir. Batman Belediyesi olarak bir orkestra grubu kurmayı düşünüyoruz. Ümit ediyoruz ki, Mikaîl kardeşimiz de bu grupta yer alır. Bizlere bu geceyi yaşatan, kırmayıp da Batman’a gelerek konuk olan Mikaîl Aslan ve ekibine, dinleyici olarak gelen tüm Batmanlı hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=