Lütfen bekleyin..



Dinç ailesinin mutlu günü

24 Kasım 2019, 16:11 - Okunma: 3098

Batman’ın sevilen ailelerinden merhum İş adamı Ahmet Dinç’in yeğeni, iş adamı İbrahim Dinç’in oğlu Barış Dinç hafta sonu düzenlenen sade bir mevlid düğünüyle hayatını Büşra Apari ile birleştirdi. Genç çift için Rezidans salonunda sade bir törenle düğün düzenlendi. Yoğun ilgi gören mevlid yemeğine İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kurum müdürleri,

Oda başkanları, iş adamları, il dışından çok sayıda misafir ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğün öncesinde din görevlileri tarafından Mevlidi Şerif okundu, ilahi ve kasideler söylendi. Ardından misafirlere yemek ikramında bulunuldu. 


BELEDİYE BAŞKANLARI NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Damadın babası Gaziantep Nurdağı Otobanında Mevlüt Usta Dinç dinlenme tesisleri sahibi İş adamı İbrahim Dinç, amcaları Abdulhakim Dinç, Selman Dinç ve Mehmet Dinç misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdiler.

Belediye evlendirme müdürü Nuri Turgut tarafından nikahları kıyılan Genç çiftin nikah şahitliğini Batman jandarma alay komutanı Kıdemli albay İsa Çakmak, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani, Gaziantep’ten Batman’lı iş adamı Sadettin Gün, iş adamları Mehmet Dinç ve Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik yaptı. Nikah töreninin ardından nikah şahitleri genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. Evlenme cüzdanını İl alay komutanı Albay İsa Çakmak geline takdim etti.  


HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER
Düğün ve Mevlid yemeğine ev sahipliği yapan Dinç ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere ve dostlarına teşekkür ettiler. Masaları tek tek dolaşan ve konuklarla yakından ilgilenen Dinç ailesi gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun kalarak herkese teşekkür ettiler. Ailenin büyüğü ve geçtiğimiz yıl hakkın rahmetine kavuşan merhum Hacı Tahir Dinç ile Batman’ın sevilen iş adamı Merhum Ahmet Dinç’in yokluğunda yapılan düğün sade bir törenle yapıldı.   


Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Dinç ailesini ve genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=