Lütfen bekleyin..



Üniversite Meleklerle Buluştu

20 Kasım 2019, 12:38 - Okunma: 475

Batman Üniversitesi Sosyal Araştırmalar ve Aktiviteler Topluluğu’nun organize ettiği “Batman Üniversitesi Down Sendromlu Meleklerle Buluşuyor” isimli program Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlendi.Programa Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Benice,

Down Sendromlu Çocuklar ve aileleri, Üniversite personeli ve öğrencileri katıldı. Down sendromlu çocukların engelli olarak değil, herkesten fazlası olan melekler olduğunu belirten Rektör Durmuş,  “Down sendromlulara yönelik farkındalık oluşturmak için Üniversitemizin yaptığı önemli ve anlamlı bu güzel etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayatımızın bir parçası olan bu meleklerimiz için elimizden geleni yapmalıyız. Onları koruyup kollamalı ve toplum olarak başarılarıyla gurur duymalı onları teşvik etmeliyiz” dedi. Kokteyl ve animasyon gösteriminin ardından program müzik dinletisi ile devam etti. Down sendromlu çocukların şarkı söyleyip, halay çektiği program; yaklaşık iki saat sürdü. Programın ardından Rektör Durmuş, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Benice’ye üniversitemiz plaketi ve ayyıldız rozet takdim etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=