Lütfen bekleyin..



GGC’den yılın ödülünü alan gazetemize kutlama mesajları

18 Kasım 2019, 15:49 - Okunma: 1375

Yayın hayatında 6. kuruluş yıldönümü kutlamaya hazırlanan Batman Demokrat gazetesi GÜNEYDOĞU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN anlamlı bir ödül aldı. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği yılın gazetecileri yarışmasına katılan gazetemiz sayfa tasarımında ödüle layık görüldü. Gazetemizin aldığı bu anlamlı ödül nedeniyle çok sayıda yönetici, hemşehrimiz, bürokrat tarafından kutlama mesajları gönderildi.

KIRŞAN GGC ÖDÜLÜ NEDENİYLE KUTLADI
Çiftay Enerji ve Maden Grubu Başkanı İbrahim Halil Kırşan yayımladığı kutlama mesajında “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışmasında Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak sayfa tasarımında ödüle layık görüldüğünüz İçin içten ve samimi dileklerimle tebrik eder, Batman’a basın alanında ki hizmetlerinizden dolayı daha nice ödüller almanız dileğiyle şahsınızda gazete emekçilerinize selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi. 


KALKAN’DAN GAZETEMİZE KUTLAMA
Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan GGC’den aldığımız ödül nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “GGC gazeteciler ödülü aldığınızdan dolayı Batman ilimiz adına büyük mutluluk duydum. Bu vesile ile sizi Demokrat Gazetesi çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi. 


İZGİ’DEN KUTLAMA MESAJI
Batman’ın duayen gazetecilerinden Nizamettin İzgi yayımladığı mesajında  “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın gazete ve gazetecileri yarışmasında Batman'dan tek ödülü Nimet Dal ve Orhan Turan'ın yönetimindeki "Batman Demokrat Gazetesi" aldı. Sayfa düzeni dalında ödüle layık görülen Demokrat gazetesi ile sahipleri Nimet Dal ile Orhan Turan'ı kutlar, başarılar dilerim.” Dedi. 
HEMŞEHRİLERİMİZDEN KUTLAMA MESAJLARI
Gazetemizin aldığı GGC ödülü nedeniyle gerek sosyal medya hesaplarından ve gerekse de yayımladıkları mesajlarıyla bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan “ Batman eski belediye Başkanı ve Milletvekili Ataullah Hamidi, Giresun Vali yardımcısı hemşehrimiz Dr. Hasan Tanrıseven, Batman Belediye Başkan yardımcısı Ercan Astan, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, İyi Parti il başkanı Kısmet Çelik, PAK İl Başkanı Aziz Özdemir, OSB Mütevelli heyeti başkan vekili iş adamı Hifzullah Özoğul, Batman Eczacılar Odası Başkanı Adnan Beyhan, Gençlik spor eski Müdürü Hamit Kanağı, Final Dershanesi sahibi Ramazan Bozkurt, Güneydoğu gazeteciler Cemiyeti başkanı Veysi İpek, Petrolspor eski başkanı Aydın Gülmez,  Dedaş Basın Müdürü Zeki Gün, İş adamı M. Emin Dinç, İş adamı Medeni Tüzün, İş adamı Şirin Budak, Osman Bağaç, Çoban Ahmet, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Çalışan gazeteciler cemiyeti Başkanı Ercan Atay, Gazeteci Felat Bozaslan, Olay gazetesi sahiplerinden Osman Arslan, Sonsöz gazetesi koordinatörü Hatice Türkan, Ahmet Yıldız, Şehmus Tunç, Ayhan Kaymaz, Orhan Kartal, Osman Seyrek, Yılmaz Durmaz, Abdurrahman Akbulut, Petrolspor eski yöneticisi Hidayet Eren, Sendika eski başkanı Mehmet Kılıç, Ramazan Dal, Şehmus Yurdem, Abdurrahman Ayan ve ismini sayamadığımız tüm okurlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=