Lütfen bekleyin..



Batman’dan Huzur ve kardeşlik mesajı verdiler

18 Kasım 2019, 09:49 - Okunma: 634

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin Batman ziyaretinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’de çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Batman’a geldiler.Helikopterle Bingöl İlinden Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’i İl

Jandarma Komutanlığı’nda; Vali Hulusi Şahin, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak karşıladı. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Valiliği ziyaret ettiler. Valilik bahçesinde Vali Yardımcıları ve Valilik birim müdürleri tarafından karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin, Valilik makamına geçerek Vali Hulusi Şahin ile bir süre görüştüler.


İlimiz ziyaretinde ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY, bölge genelinde sağlanan huzur ve güven ortamının kalıcı olması için aralıksız operasyonların devam ettiğini belirterek, ”Bizler huzurun, güvenliğin ne demek olduğunu son yıllarda yakaladığımız ortamda çok iyi biliyoruz. Ekonomiden sosyal ilişkilere kadar her alanda ne kadar güzel gelişmeler yakaladığımızı hep birlikte gördük. Bugün Batman'da terör konuşulmuyorsa, Tunceli'de turizm konuşuluyorsa, Bingöl'de tarım ve hayvancılık konuşuluyorsa, Hakkari'de madencilik konuşuluyorsa ve Van İlimiz tarihinin en yoğun turistini alabiliyorsa bunların hepsinin sağlanan huzur ortamından kaynaklandığını bizler ve bölge halkı çok iyi biliyor. Halkımızın bugüne kadar verdiği destekle elde ettiğimiz başarıları bundan sonra da pekiştirerek devam ettirmek ve bu güzelliği ömür boyu kalıcı hale getirmek için çalışıyoruz. Valilerimizin önderliğinde, devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla sağlanan bu güzel ortam için emeği geçen kahramanlarımızı kutluyorum” diye konuştu. 

İl Emniyet Müdürlüğü Ziyareti
Valilik ziyaretinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral ÇETİN, Valimiz Hulusi ŞAHİN ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.Emniyet VE Jandarma mensupları ile bir araya geldi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=