Lütfen bekleyin..



‘Peygamberimiz en güzel örnekti’

14 Kasım 2019, 15:07 - Okunma: 595

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Peygamberimiz ve Aile’ konulu konferansta konuşan Vali Şahin, Hz. peygamberin en güzel örnek olduğunu söyledi.Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Batman İl Müftülüğünce icra edilen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri programına Vali Hulusi Şahin'in

yanı sıra, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Din görevlileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
‘ONU İYİ REHBER EDİNMEMİZ LAZIM’
Burada konuşan Batman Valisi Hulusi  Şahin, “Peygamberimiz en güzel örnekti. Şimdi adama sormak lazım, Hz. peygamberi kadar örnek aldın? Peygamberimizin bir aile hayatı vardı, eşlerine ve çocuklarına örnek bir davranışı vardı. Siz ona ne kadar benzediniz veya benziyorsunuz, şimdi bunu sormak lazım.  Daha iyi insan olmak, daha iyi Müslüman olmak Hz Peygamberi daha iyi rehber edinerek olur. Bunu kendimize rehber edinirsek sadece iyi bir insan olarak kalmayız, çevremize de faydamız olur. Her şeyi ile oluşan o aile ve onlardan oluşan toplum da asrısaadete benzeyen bir hal alır; her halde bugünkü halimize benzemez” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=