Lütfen bekleyin..



Polis uyuşturucu, silah ve kaçak sigara ele geçirdi

14 Kasım 2019, 15:02 - Okunma: 719

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın göreve başlamasından sonra Polisin Uyuşturucu, Esrar, kaçakçılık, silah ve diğer suçlulara karşı mücadelesi arttı. Müdür Kıraç’ın verdiği talimatlar doğrultusunda Polis uyuşturucu tacirlerine, suçlulara ve kaçakçılara adeta göz açtırmıyor.Batman Emniyet Müdürlüğü. Narkotik ekipleri ilimize uyuşturucu madde nakliyatı ve sevkiyatı yapanlara yönelik yapılan çalışmalar

neticesinde, bir araca düzenlenen operasyon sonucu araçta yapılan aramada; daralı ağırlığı 13 Kilo 750 Gram olan esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca yakalanarak gözaltına alınan (2) şahıstan Y.D. isimli şahsın 3 ayrı dosyadan aranması olduğu ve 8 yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.  
4400 PAKET KAÇAK SİGARA VE SİLAH YAKALANDI
Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 4.400  paket  gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili (2) şahıs gözaltına alınarak gerekli adli işlemlere başlanılmıştır. İl genelinde vatandaşların huzur ve sükûnunu sağlamak, gençlerin ve çocukların suça karışmalarını önlemek amacıyla yapılan kontrollerde bir mahallede durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta; (2) adet ruhsatsız tabanca, (2) adet şarjör, (27)  adet fişek, (2) adet ruhsatsız pompalı tüfek ve (45) adet kartuş ele geçirildi. Öte yandan Asayiş ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonda (2) ayrı suçtan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.P.  isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar adli işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=