Lütfen bekleyin..



Eş Başkanlar: “2020'de Hedef Yeşil Batman”

12 Kasım 2019, 12:14 - Okunma: 539

Batman Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından 11.11.2019 tarihinde ülke genelinde başlatılan ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasına destek vererek ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.Yaşar Kemal Kent Orman’ında yapılan ağaç dikme etkinliğine Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Batman

Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, HDP Batman İl ve İlçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Batman Belediyesi, eş zamanlı gerçekleştirdiği fidan dikim etkinliğinde Yaşar Kemal Kent Ormanı, Belediye Hayvan Bakımevi alanı, Hilal Mahallesi Parkı, Yeni Devlet Hastanesi Parkı ve Kuyubaşı TOKİ Parkı alanında toplamda 11 bin 200 fidan dikimi gerçekleştirdi.

Elderçamı, Mavi Servi, Primidal Servi ve çam ağaçları gibi farklı türlerden binlerce fidanın dikim etkinliğine katılan Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, ‘2020 Yeşil Batman’ sloganı ile yeşillendirme başlatılan çalışmalarında kişi başına 10 metrekarelik yeşil alanı hedeflediklerini ve bunun için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dediler.

 

Akparti fidan dikme etkinliğine katıldı

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, ve partililer Tarım ve Orman Bakanlığınca “Geleceğe Nefes” sloganıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.Başkan Gür, gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “11 milyon fidan dikimi” etkinliğine katılarak fidan dikti.Başkan Gür, Taksim Gezi Parkı düzenlemesi esnasında 16 ağacın yeri değiştirilirken yeşil katlediliyor diye kıyameti koparan ve ülkeyi bir kaosa sürükleyen karanlık güçlerin taşeronu örgütlerin, dikilen 11 milyon fidanı görmemezlikten gelmelerini manidar bulduğunu söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=