Lütfen bekleyin..



Dürümcü Şahin Usta 4. şubesini açtı

06 Kasım 2019, 16:06 - Okunma: 2783

Dürümcü Şahin Usta, Batman’da dört yol şubesini açtıktan sonra 4. Şubesini yeni ilçe garajı yanında hizmete açtı. Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yemek sektöründe hizmet veren Şahin Usta döner salonunun açılışına katıldı. EŞ BAŞKANLAR KURDELAYI KESTİBatman’ın

Pazaryeri Mahallesi Yeni İlçe Otogarı’nda yeni şubesinde hizmete başlayan Şahin Usta Döner Salonu’nun açılışına Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, Batman’da hizmet yürüten STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Batman’da hizmet ve istihdam açısından böylesi işletmelerin açılmasının sevindirici olduğunu belirten Belediye Eş Başkanları, işletmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninde konuşan Şahin Ustanın sahibi Mehmet Şayan Demir, “ Burada hizmete giren dördüncü şubedir. Bizim için en önemli şey, Batman’a bir marka kazandırmaktır. Allah’ın izniyle Batman’da bir marka çıkarmayı düşünüyoruz.” Diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=