Lütfen bekleyin..



Yolu işgal eden bina yıkıldı

05 Kasım 2019, 16:04 - Okunma: 566

Batman Belediyesi, aldığı karar ile yolu işgal eden binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. Batman’ın Bayındır Mahallesi İsmail Zemin Bulvarı’nda yolu işgal eden bina, ekiplerimizin titiz çalışması sonucu yıkıldı. İtfaiye ekipleri yıkım esnasında oluşabilecek toz ve dumanın önlenmesi için yıkıma destek vererek çevrede oturan vatandaşların zarar görmemesi için uğraş verdi.

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, alternatif yol kapsamında Cizre Caddesi ile İsmail Zemin Bulvarının kesiştiği alandan TPAO Bulvarına kadar olan ve engel teşkil edebilecek tüm unsurların bertaraf edileceğini ifade ederek: “Halkımıza hem zamandan kazanç hem de ekonomik olarak tasarruf sağlamak için bu tür çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dediler.
YENİ AÇILAN YOLLARDA ÇALIŞMALAR TAM HIZ 
Öte yandan Batman Belediyesi, yeni açılan yolları ulaşıma kazandırırken, deforme olan yolların da yenilenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Yaşar Kemal Kent Ormanı’nın ulaşım ve bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine açılması için çalışma yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korik ve Petrolkent Mahallelerinde de yol açma ve PMT serim çalışmalarına ağırlık verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=