Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Petrolspor için istişare toplantısı düzenledi

05 Kasım 2019, 12:58 - Okunma: 1582

Ligde zor günler yaşayan Batman Petrospor’da yönetim arayışı devam ediyor. Sahipsiz kalan Petrolspor’da yeni Başkan ve yönetim oluşlturulması için Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında istişare toplantısı düzenledi. Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Batman Valisi Hulusi Şahin, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, İl Özel İdare

Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Genel Meclisi Başkanı A.Vahap Akbaş, Gençlik Spor İl Müdürü Şafi Özperk, kamu kurum temsilcileri, STK’lar ve İş adamları katıldı. Toplantıda Petrolspor için İş adamı Esat Özgül talipli olduğunu açıkladı. Vali şahin Cuma gününe kadar Esat Özgül’den yönetim kurulunu oluşturup tekrar bir araya gelip konuyu istişare edeceklerini belirtti. 

Toplantıda konuşan Vali Hulusi Şahin, Batman Petrolspor’un geleceği için bir araya gelerek toplandıklarını söyledi. “Batman Petrolspor’un içine düştüğü mali  ve idari sıkıntılar ve sahada yaşanmış olan istenmeyen sonuçlarla ilgili olarak nasıl destek olabiliriz? Bunun arayışı içerisindeyiz. Kulüp başkanının basına yansıyan istifasından sonra Petrolspor’un sahipsiz olmadığını ve olmayacağını her zaman Batman’ın paydaşlarının Petrolspor’a destek çıkacağı yönündeki iradeydi. Biz o iradeyi koordine etmek üzere çalışma yürüttük. Pozisyonumuz şu Batman Petrol spor’a hak ettiği sonuçları verecek onların Batman Petrolspor’u  hak ettiği yere getireceği geniş tabanlı tüm kesimler tarafından Batman’ın tüm paydaşları tarafından desteklenen bir yönetim yapısının sağlıklı olacağını düşünüyorum.’’dedi.
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ise yaptığı konuşmada, “ Ben maddi açıdan hiç takılmıyorum bu yönde. Önce Allah’a, sonra Sayın Valime, sonra da STK’lara güveniyorum. Yani burada birileri cesaretli olur ‘ Evet ben başkanım’ demesini arzu ediyor ve bekliyordum. Biz de BATSO olarak zaten, yönetim kuruluna bir arkadaşımı vereceğim. O da takımı yalnız bırakmaz. Sayın Valim diyor ‘ arkadaşlar biz kapı çalacağız, para toplayacağız, kapı aşındıracağız, siz yeterki söyleyin bize, elimizi taşın altına koyalım’ Allah aşkına şimdi  yok mu ayağa kalkıp ‘ Ben başkanım’ diyen? “ ifadelerini kullandı. 
Petrolspor’a talipli olan İş adamı esat Özgül, “ Yönetime talibim ve yönetimimi kendim belirlemek istiyorum. Petrolspor için maddi- manevi olarak elimden geleni yapacağım” diye net ifadeler kullandı. Yönetimin belirlenmesi yapılan istişare toplantısında belirlenemeyince, Vali Şahin Cuma günü yine 17.30 da yapılacak bir toplantıya kadar isimlerin netlik kazanmasını diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=