Lütfen bekleyin..



TÜGVA BATMAN 3'üncü Olağan Genel Kurulu Yapıldı

05 Kasım 2019, 12:30 - Okunma: 721

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Temsilciliğinin 3’üncü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. TÜGVA İl Temsilciliğini Abdullah MEMİŞ’den, Mehmet ONUTÇU devraldı. TÜGVA Batman temsilciliğinin 3’üncü Olağan Genel Kurulu, Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Beytullah ÇİÇEN, TÜGVA Genel Merkez 2.Bölge Sorumlusu Hüseyin KARA,

 Askon Batman Başkanı Selman NASIROĞLU, Bem Bir Sen Batman Temsilcisi Diyaddin DEMİRHAN, STK Temsilcileri ve TÜGVA gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından görevi devreden Abdullah MEMİŞ yapmış oldukları çalışmalar hakkında brifing verdi. Abdullah MEMİŞ, “Bu yola çıktığımızda ilk olarak 30 kişi ile başladığımız yaz kampları ile Elhamdülillah son kampımızda Batman merkezli 3 okulda ve 4 ilçemizde 100’lerce öğrenciye ulaştık. Gençlerimizle birçok yarışma, seminerlerde ve aynı zamanda vakıfta dönem dönem bir araya gelme fırsatı bulduk. Batman Üniversitesinde Yeniler Kulübünü kurarak gençlerimize ulaşmaya çalıştık. Kadın ve Aile koordinatörlüğümüz, kız yurtlarında bayan hocalarımız sayesinde kız öğrencilerimize ulaştı. Bütün çalışmalarımızda Allah’ın rızasını gözeterek çalıştık ve onun için gayret gösterdik. Bugün ki genel kurulumuz bir ayrılış değil bir bayrak değişimidir. Bizden önceki başkandan bayrağı devralarak, bizden sonra gelecek kardeşimize ve değerli dostumuza bayrağı devrediyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Daha sonra görevi devreden Abdullah MEMİŞ' e TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Beytullah ÇİÇEN plaket takdiminde bulundu. Beytullah ÇİÇEN eski il temsilcisi Abdullah MEMİŞ ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti ve ekledi “İlk başkanımız gençlerimizin kurtuluşu için Batman’a bir tohum ekti, 2.Başkanımız fidan oldu ve yeni gelen Başkanımız İnşallah çınar olma yolunda ilerleyecektir.”

ONUTÇU: CAN SUYUMUZ OLAN İSMAİLLERİMİZE İNŞALLAH ULAŞACAĞIZ

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=