Lütfen bekleyin..



Bakan Selçuk Batman'da eğitim camiasıyla buluştu

03 Kasım 2019, 14:05 - Okunma: 1468

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK, çeşitli toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti. Bakan Selçuk'u havalimanında, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir,İl Başkanı Akif Gür,İl genel meclisi başkanı Abdulvahap Akbaş, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri

 ile vatandaşlar karşıladı. Daha sonra Valiliğe geçen Bakan Selçuk, Vali Şahin'den İlimizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Batman ziyaretinde gazetecilere açıklama yapan Bakan Selçuk, Batman'daki eğitim ihtiyaçlarının yerinden gözden geçirilmesi, yetkililerle görüşülerek konuların ele alınmasının kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Burada eğitime olan talebin çok yüksek olması, eğitim standartları açısından çok hızlı bir mesafe alınması bizi ziyadesiyle memnun ediyor." dedi.

Bakan Selçuk daha sonra Valilik toplantı salonunda, Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, ilçe kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim müdürleri ile ‘İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. 

ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞITIM BULUŞMALARI

Valilik ziyaretinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programına katılan Bakan SELÇUK, İlimizde görev yapan öğretmenlere mesleki tecrübelerini anlattı ve eğitim planlamalarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.
STK VE İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, daha sonra Valilik tarafından TP Kristal Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen, Hayırseverler, İş İnsanları ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya geldi.


Program sonunda Eğitime katkı sağlayan Hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi verdi. Batman'da eğitime cidi katkı sağlayan Fernas yönetim kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu ile İş adamı Bedrettin Nasıroğlu'da plaket alan iş adamları arasında yer aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=