Lütfen bekleyin..



Uyuşturucu tacirlerine darbe

31 Ekim 2019, 14:17 - Okunma: 780

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri Batman genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak kazanç sağlayan zehir tacirlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Polis ekipleri ilimize uyuşturucu madde nakliyatı ve sevkiyatı yapanlara yönelik yapılan

çalışmalar neticesinde durumundan şüphelenerek durdurulan 21 ** *** plakalı aracın bagaj kısmında çuvallar içerisinde bulunan maddenin uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısından alınan talimat sonucu araçta yapılan aramada; daralı ağırlığı 135 Kg olan esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 
SOKAK SATICILARINA OPERASYON
Bir yandan uyuşturucu sevkiyatını önleyen narkotik ekipleri sokak satıcılarına yönelikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Batman merkezde bir mahallede uyuşturucu satıldığı  yönündeki ihbar üzerine arama yapılan 5 şahıstan birinin üzerinde 12 paket halinde satışa hazır halde toplam ağırlığı 70.95 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden kazandığı değerlendirilen 1680 TL para ele geçiridi. Yakalanarak gözaltına alınan İ.D. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. cezaevine teslim edildi.


18 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Polis uyuşturucunun yanında kaçak sigaraya karşıda yoğun bir çalışma içinde. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında bir durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 18.000 paket  gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili (1) şahıs gözaltına alınarak gerekli adli işlemlere başlanıldı. 
“UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK”
Batman Emniyet Müdürlüğü açıklamasında “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden,  çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından durmadan/duraksamadan en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=