Lütfen bekleyin..



Diş sağlığı semt polikliniği hasta kabulüne hazır

30 Ekim 2019, 15:20 - Okunma: 838

Bir süre önce yapımına başlanan 20 ünitelik Gap Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği tamamlandı.1 Kasım Cuma günü hasta kabulüne başlayacak olan semt polikliniği son teknoloji cihazlarla donatıldı. Yoğun hasta yükünü azaltmaya yönelik yapılan semt polikliniği Gap Aile Sağlığı Merkezinin 3.katında hizmet verecek.

HASTA KABULÜ SADECE MHRS ENTEGRELİ OLACAK
İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Batman İl merkezinde hizmet vermekte olan Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yoğun olan mevcut hasta yükünü azaltmak ve sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacı ile Gap Mahallesinde başlatmış olduğumuz semt polikliniği tamamlanmış olup, 01.11.2019 tarihi itibariyle Gap Mah. Ömer Muhtar Bulvarı No:1 adresinde bulunan Gap Aile Sağlığı Merkezinin 3.katında hasta kabulüne başlayacaktır.
20 ünitli ve 660 metrekare alanda hizmet verecek olan Semt Polikliniği son teknoloji periapikal (tek diş) ve panoramik (tüm ağız) röntgen cihazlarıyla donatılmıştır. Merkezimizde; Kanal tedavisi, tam ve hareketli protezler, bölümlü protezler, sabit protezler, dolgu, detertraj ve küretaj, diş çekimi vb. yani Batman Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde yapılan tüm işlemler yapılabilecektir.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=