Lütfen bekleyin..



TİS yapma yetkisi Hak İş - Öz Sağlık İş’e verildi

30 Ekim 2019, 14:30 - Okunma: 600

Batman Öz Sağlık-İş Sendikası İl Temsilcisi Ahmet Altunç, Yargıtay 22. Hukuk Dairesi'nin toplu iş sözleşmesi yapma yetkisinin Öz Sağlık İş Sendikası'na verilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.Batman Öz Sağlık-İş İl Temsilcisi Ahmet Altunç açıklamasında; " T.C. Sağlık Bakanlığı ve bağlı işyerlerinde, sağlık iş kolunda çalışmakta olan işçiler adına imzalanacak

 olan 01.01.2019-31.12.2020 yürürlük süreli İşletme Toplu İş Sözleşmesi yetkisi, Yargıtay 22. Hukuk Dairesi tarafından kesin karara bağlanarak sendikamıza verildi. Kararın öncelikle işçi kardeşlerimiz ile her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen Konfederasyonumuz HAK-İŞ’ e hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet işçilerinin tamamına hizmet veren, üyelerinin ‘‘iş ve sosyal hayat’’ tan kaynaklanan hakları için öncü rolünü üstlenen, yenilikçi ve dinamik sendikacılık anlayışımıza ve misyonumuza inanarak, bizlere güvenerek yetkiyi almamızda en büyük pay sahibi olan üyelerimize, hukukçularımıza, il başkanlarımıza, temsilcilerimize, sendika personellerimiz ve uzmanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Kararın taraflara tebliğinden itibaren T.C Sağlık Bakanlığı ile İşletme Toplu İş Sözleşmesi yapmak üzere gerekli çalışmalar derhal başlatılacak olup, yapılan/yapılacak çalışmalar üyelerimiz ve teşkilatımız ile koordineli bir şekilde yürütülerek paylaşılacaktır." Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=