Lütfen bekleyin..



Başkan Gür Cumhuriyet bayramını kutladı

28 Ekim 2019, 16:16 - Okunma: 554

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, Cumhuriyetin 96. yıldönümü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.Aziz milletimizin dünya tarihinde emsali bulunmayan bir kahramanlık destanıyla bizlere armağan ettiği cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü büyük bir coşkuyla idrak ediyoruz” ifadelerine yer verdiği mesajında, şunları aktardı:

“Cumhuriyetimiz, 96 yıllık geçmişinde zorlu dönemlerden geçmiş, türlü badireler atlatmıştır. Son örneğine 15 Temmuz gecesi tanıklık ettiğimiz, kardeşliğimize, milli birliğimize ve demokrasimize tehdit teşkil eden hain girişim milletimizin 96 yıl önce Cumhuriyetimizin kurulmasına vesile olan yüksek karakteriyle ve canı pahasına ortaya koyduğu mücadele ile bertaraf edilmiştir.
Milletçe 15 Temmuz ruhu gibi el birliği, gönül birliği ile çalışmalarımızı sürdürürsek çok daha güçlü  ve çok daha müreffeh bir ülke  olmamızın önünde hiçbir engel kalmaz.
AK Parti olarak, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak üzerine  hesap yapanlar, oyun kuranlar karşısında; nasıl bağımsızlık mücadelesinde omuz omuza vererek savaşmış, kazanmış ve kalkınmışsak bugünde aynı inançla omuz omuza vererek bu ülkenin kalkınması için çaba göstereceğiz. Bu tarihi gün dolayısıyla kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize  en derin şükranlarımı sunuyor, tüm Batmanlı hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=