Lütfen bekleyin..



Yurttaş kardeşler Petrolspor’dan ayrıldı

21 Ekim 2019, 12:10 - Okunma: 820

Sancılı bir dönem geçiren Medicalpark Petrolspor’da Başkan Konaç’ın istifasının ardından yaşanan gelişmeler ve kulübü devr almak isteyen Yurttaş kardeşlerinde yaşadıkları sorunlar ve eski başkan Ekrem Konaç’ın Batso’ya kulübü devrindeki oyalaması nedeniyle kulüpten ayrılmalarıyla Petrolspor ortada kaldı.60 yıllık mazisi bulunan Petrolspor yaşanan son gelişmeyle

sahipsiz kalırken, yeni yönetim kurulunun nasıl şekilleneceği ve kimlerin petrolspor’a sahip çıkacağı merakla bekleniyor.

Petrolspor’a talipli olduklarını ve Başkanlık görevine getirilen Av. İrfan Yurttaş eski Başkan Konaç’ın anlamsız oyalamalarıyla 1 aydır resmi devri beklediklerini söyleyerek Batman Petrolspor’un önünü açmak için bu saatten itibaren Petrolspor’la olan tüm bağlarını kopardıklarını belirttiler. 3 milyon TL civarında borçlu durumda bulunan ve zor duruma düşen Petrolspor’u kara günler beklerken, bu hafta yaşanacak gelişmeleri tüm spor kamuoyu bekliyor. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkan vekili Ertup Şevket Aksoy tarafından kulübe hibe edilen takım otobüsünün de satıldığı gelen bilgiler arasında.

“KONAÇ BİZİ 1 AY BOYUNCA OYALADI”

Hafta sonu basın mensuplarıyla bir araya gelen kulübün % 25 hisse sahibi Av. İrfan Yurttaş ve Teknik Direktör Tarık Yurttaş, kulübü neden alamadıklarını tek tek açıkladılar. Sezon öncesinde kulübün devredilmesi için Ekrem Konaç tarafından Batman’a çağrıldıklarını belirten İrfan Yurttaş; “Biz bir ay önce kulübün bize devredilmesi için görüşmelere başladık. Neticesinde iki hafta önce Ekrem bey açıklama yaparak anlaşmanın sağlandığını ve kulübü bize devredeceğini kamuoyuna açıklamıştı. Ancak biz bu işi bir türlü resmiyete dökemedik. Sürekli olarak anlam veremediğimiz oyalama süreçleri başladı. Anladığımız kadarıyla BATSO ile görüşmeler yapılmış ve sonrasında bugün gelinen noktada bulduk kendimizi.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=