Lütfen bekleyin..



İş adamlarından gazetemize ziyaret

21 Ekim 2019, 12:07 - Okunma: 1185

Batman’ın sevilen iş adamlarından Özel Batman Yaşam hastanesi yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dinç beraberinde Mezopotamya otel sahibi Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik ile Kısmet Mahallesi muhtarı Kasım Maslak gazetemizi ziyaret ettiler.Gazete sahibimiz Nimet Dal’ı yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden iş adamları

Mehmet Dinç ve Emin Çelik Batman basınının bölgede en güçlü basın kuruluşu olduklarını belirterek fedakar Batman basınının her zaman yanında olduklarını belittiler. 

Özel Batman Yaşam hastanesi olarak Batman’da yüksek standartta sağlık hizmeti sunduklarını belirten İş adamı Mehmet Dinç doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek ek bina çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini belirtti. Özel Batman Yaşam hastanesinin hem Başkent Ankara’daki tesisi hemde Batman’daki hastaneyle vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Mehmet Dinç Batman’daki hastane ek bina inşaatının tamamlanmasıyla Batman’daki en büyük sağlık kuruluşu haline geleceklerini belirtti.

Batman’ın sevilen iş adamlarından İş adamı Emin Çelik ise Batman’a kazandırdığı Mezopotamya oteliyle şehrin Otel konseptini üst sıralara taşıdı. Bölgenin en modern Otellerinden biri haline gelen Mezopotamya Otelinin Türkiye’nin dört bir yanından gelen Yerli ve yabancı turistler tercih ediyor. Batman’daki sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman ev sahipliği yapan İş adamı Emin Çelik Batman’da iş camiasında sevilen isimlerin başında geliyor. Batman’da yatırım yapmanın her şeyin üstünde olduğunu dile getiren İş adamı Emin Çelik Batman’ın bölgenin en güzel şehirlerinden biri olduğunu dile getirerek kentin yatırıma en uygun illerin başında geldiğini belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=