Lütfen bekleyin..



Din Görevlileri Sempozyumu Batman’da düzenleniyor

17 Ekim 2019, 13:42 - Okunma: 750

Batman’da düzenlenecek olan “Uluslararası 10. Din Görevlileri Sempozyumu” düzenleme kurulu üyeleri sempozyum öncesi basın toplantısı düzenledi.Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şemsettin Dursun katıldı.

Toplantıda konuşan Prof.Dr. Dursun, sempozyuma aralarında uluslar arası katılımcıların da olduğu 80 kişinin katılacağını söyledi. Sempozyumun Batman Valiliği’nin desteği ile düzenlendiğini belirten Dursun, sempozyumun ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Batman İl Müftülüğü, Yunus Emre Cami Vakfı, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Medrese Alimleri Vakfı tarafından düzenleneceğini anlattı.

SEMPOZYUMA 80 KİŞİ KATILACAK

Dursun, akademisyenlerin, müftülerin, hocaların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için bu sempozyumu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Dursun, “Davet Dili” temalı sempozyumda bütün toplumsal katmanlara yönelik olarak nasıl bir dil kullanmamız gerektiğini, işin uzman hocalarımızdan dinleyeceğiz. Bu sempozyum Batmanımızda ve ülkemizde  gerek din görevlilerimiz gerekse öğretmenlerimiz ve eğitimcilerimiz açısından son derece önemli katkılar sağlayacağı ve bütün toplumsal katmanlara katma değer katacağını öngörüyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=