Lütfen bekleyin..



Halkın sorunlarını dinleyen başkan

14 Ekim 2019, 15:34 - Okunma: 921

Beşiri Belediye başkanı Sait Karabulut ilçede yaptığı çalışmaların yanı sıra halkla olan sıcak diyaloğuda dikkat çekiyor.Halkın sorunlarını yerinden inceleyen ve sorunların çözümü için elinden gelen çabayı gösteren Başkan Karabulut ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Beşiri Belediyesinde 30 yıldır yazı işleri Müdürü olarak görev

yapan Bayram Kaya’da Başkan Karabulut’un çalışmalarında büyük çaba sarfediyor.
Çarşı merkezinde halkla buluşup, Çay eşliğinde Beşiri’nin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Karabulut her kesimden takdir görüyor. 
İlçede Milli Egemenlik, Kobin ve Behrem Yoğun mahallelerinde uzun süredir bozuk olan yol ve sokaklara kış mevsimi öncesi Kumlama ve Kilitli Parke Taşı Döşeme çalışmaları tamamlandı.
Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut gazetemize yaptığı açıklamada “ Hedefimiz ilk etapta ilçe merkezinden geçen çamaşırlı deresi var. DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük Derenin islah edilmesi için DSİ’yle birlikte bir çalışma yapacağız. 
Ankara’da İller bankası Genel Müdürlüğü nezdinde ilçeye 5 adet yeni ulaşım aracı alınması için girişimlerimiz oldu. Beşiri Batman arasında çalışan minibüslerimiz yetersiz vatandaşlarımızın ciddi talebide var. Bölgede en ucuz taşımacılığını Beşiri Belediyesi yapmaktadır. Ulaşım sorununu alacağımız 5 yeni aracımızla çözmeye çalışacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=