Lütfen bekleyin..



Vatandaşın sağlığı her şeyin üstünde

14 Ekim 2019, 06:15 - Okunma: 444

Vatandaşların semt pazarlarında alış verişlerini güvenilir bir şekilde yapabilmelerini, sağlıklı gıdaya ulaşmalarını sağlamak için gıda güvenirliğine, kalite standartlarına ve hijyen şartlarının uygunluğu Belediye Zabıta ekiplerince denetlendi. Vatandaşların gönül rahatlığı ile alış veriş yapmalarına olanak sağlamak amacıyla ilimiz genelinde kurulan semt pazarlarında

 ve diğer gıda üretimi ve satış yapan yerlerde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Belediye Zabıta ekipleri, vatandaşın sağlığını her şeyin üstünde tutuyor.

 

Belediye zabıta denetim ekipleri, pazar tezgahlarında bulunan ölçü ve tartı aletlerinin uygun olup olmadığı, tezgahlarda satılan ürünlerin fiyat etiketi, temizlik ve hijyen kurallarına uyulması konusunda pazarcı esnafına uyarılarda bulunurken, şartları yerine getirmeyenlere de cezai işlem uyguladı.

Vatandaşların gönül rahatlığı ile alış veriş yapmalarına olanak sağlamak amacıyla ilimiz genelinde kurulan semt pazarlarında ve diğer gıda üretimi ve satış yapan yerlerde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Belediye Zabıta ekipleri, vatandaşın sağlığını her şeyin üstünde tutuyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=