Lütfen bekleyin..



Özel Dünya Hastanesinden at çiftliği gezisi

25 Eylül 2019, 12:52 - Okunma: 676

Özel Dünya Hastanesinde fizik tedavi gören çocuk hastalar için at çiftliği gezisi düzenlendi.Çocukları at çiftliğine getirerek hayvanlarla ve doğayla etkileşime girmeleri, özgüvenlerinin arttırılması, sosyal hayata katılımlarını hızlandırarak bağımsız hareket edebilme yeteneklerinin arttırılması amacıyla gezi düzenlediklerini belirten, Özel Dünya Hastanesinde görevli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

 Uzmanı Dr. Şenol Gümüştaş, bu vesile ile ailelerin birbirleriyle tanışmalarına imkan tanıyarak birbirlerine destek olmaları amacıyla böyle bir sosyal proje düzenlediklerini söyledi. Dr. Gümüştaş," Bu çocuklarda rahatsızlıklarından dolayı toplum hayatına bireysel katılımda zorluklar oluşabilmektedir. Bazen ailelerimiz de aşırı koruyucu davranarak çocuklarımızın özgür yaşama katılımına istemeden de olsa engel olmaktadırlar. Aylardan yıllara uzanan tedaviler sırasında hasta- hekim ve hasta- fizyoterapist ilişkisinden sevgi ilişkisine dönüşen bu süreçte çocuklarımızın ve ailelerinin bu tarz sosyal etkinliklere katılımı bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=