Lütfen bekleyin..



Quıck sigorta tırı Batman’da

08 Ekim 2019, 16:33 - Okunma: 965

Batman Sigortacılar Derneği’nin daveti üzerine kent merkezine gelen Quıck Sigortaya ait tanıtım tırı vatandaşlara verilen hizmetler hakkında bilgi verdi.Quıck Sigorta’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Batman Sigortacılar Derneği Başkanı Mehmet Salih Ekinci, “Quıck Sigorta Batman’da farkındalık oluşturmak için gezici tanıtım tırını gönderdi.

Bugüne kadar 40 şehri gezdi. Quıck Sigorta genel merkez yönetimi ile yaptığımız görüşmeler sonrası tanıtım tırını Batman’a gelmesini sağladık” dedi.

Yıldırımlar Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldırım, “Sigortacılık faaliyetlerinin tüm branşları hakkında müşterilerimizi bilinçlendiriyoruz. Poliçelerin içeriklerini anlatıyoruz. Quıck Sigorta’nın yerli ve milli bir firma olduğunu anlatıyoruz.

Quıck Sigorta’nın faaliyetlerine başlamasıyla fiyatlarda da bir düşüş yaşanmaya başladı. Yaklaşık 3 yıldır faaliyetlerine başlayan Quıck Sigorta’nın özellikle acentelerde önemli bir yeri var. Hiçbir firma trafik poliçesi kesmezken, Quıck Sigorta trafik poliçeleri kesmeye başlayarak acentelerde önem kazandı ve kısa bir sürede sigorta şirketleri arasında önemli bir yere geldi. Ayrıca Quıck Sigorta teminat mektupları da vererek ihalelere girmek isteyen iş adamlarına kolaylıklar sağlıyor” dedi. Konuşmasının devamında Yıldırım, Quıck Sigorta’nın tüm poliçe ve sigortacılık faaliyetleri ile acenteler nezdinde önemli bir konuma geldiğini belirterek, Quıck Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve CEO’su Levent Uluçeçen’e Batman’a vermiş oldukları desteklerden dolayı da teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=