Lütfen bekleyin..



Sağlık hizmetleri Batman’da masaya yatırıldı

08 Ekim 2019, 16:21 - Okunma: 756

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun sağlanması amacıyla Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinin katılımıyla 5. Bölge ASKOM toplantısı Batman’da yapıldı. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz.Dr Eray Çınar’ın da katılım gösterdiği toplantıya Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Mardin İl Sağlık Müdürleri ile kamu, özel ve üniversite hastane başhekimleri katıldı.

Bölge illeri arasında işbirliğini artırmaktadır

Özel bir mekânda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Hakan Pamukçu, “ASKOM 5. Bölgenin Acil sağlık Hizmetleri kapsamında verimliliği artırmak ve gerekli organizasyonun sağlanması, sorunları yerinde tespit edip, eksik yönlerin belirlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacı ile ASKOM Ekim dönemi toplantısını Batman’da düzenlemiş bulunmaktayız. Bölge illerin yoğun bakım ihtiyaçları, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri sunumunda genel tedbirlerin alınması, iller arası hasta sevkleri, bölge illerimiz arasındaki işbirliğin artırılması ve acil sağlık hizmetinin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesi gibi konuların ele alınması için bir arada bulunmaktayız. Bilgi paylaşımı ve iyileştirici kararların alınması noktasında bu toplantılar faydalı olmaktadır.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=