Lütfen bekleyin..



Çağlayan Kardeşlerden Batman’a dev yatırım

07 Ekim 2019, 16:46 - Okunma: 2778

Batman'da 1990 yılından bu yana Lastik sektöründe başarıyla hizmet veren Çağlayan Kardeşler, Türkiye’nin en büyük lastik servisi ve kaplama fabrikasını Batman’da açtı.Batman-Bismil Yolu 20. km’de bridgestone, Lassa ve Bandag markaları ile hizmet vermeye başlayan fabrikanın açılışına Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş,

İl Genel Meclisi Başkanı A.Vahap Akbaş, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, bazı STK temsilcileri, Diyarbakır ve Batman’dan İşadamları katıldı.

Firmanın Genel Müdürü Hakan Çağlayan açılışta yaptığı konuşmada “Türkiye’nin kapalı ve açık alanda en büyük entegre binek, kamyon ve otobüs lastiği satış, servis ve kaplama fabrikası Batman’da hizmete girdi. Bölge ekonomisine katkıda bulunacak son teknoloji Catcure iş makinesi lastiği kaplama fabrikası da beraberinde devreye alınıyor. Açık ve kapalı alanı ile fabrikamız bölgeye hitap edecektir.” dedi. 


Daha sonra BRİSA Genel Müdürü Cevdet Alemdar ile Vali Hulusi Şahin birer konuşma yaptılar. Konuşmalarında Çağlayan kardeşleri Batman ve bölgeye kazandırdıkları bu yatırımdan dolayı tebrik etti.
Yapılan konuşmaların ardından misafirler Çağlayan Kardeşler Fabrikası sahibi Veysi Çağlayan’la birlikte fabrikayı gezdiler. Çağlayan kardeşlerin dev yatırımı davetlilerden tam not aldı. 

Fabrikanın bölge ekonomisine katkısının olacağını söyleyen Çağlayan Kardeşler Oto Lastik  Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Çağlayan şu açıklamada bulundu: “Türkiye’nin kapalı ve açık alanda en büyük entegre binek, kamyon ve otobüs lastiği satış, servis ve kaplama fabrikasının açılışını,  çok değerli idarecilerimizle birlikte  yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bölge ekonomisine katkıda bulunacak son teknoloji Cutcure iş makinesi lastiği kaplama ünitesini de  beraberinde devreye alacağız. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta İl Valimiz Hulusi Şahin ve protokol olmak üzere tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. ” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=